Inbouw mogelijkheden

Tevens kunnen we u aanverwante artikelen aanbieden om uw terrasoverkapping of serre compleet te maken.

Terrasverwarming

U kent het ongetwijfeld. U zit gezellig buiten u bent nog lang niet uit gepraat alleen…

De temperatuur daalt en ook onder uw overkapping wordt het koel. Met een infrarood terrasverwarming niet. U schakelt de infrarood terrasverwarming in en al na 5 seconden voelt u hoe behaaglijk de warmte zich verspreidt over uw terras.

De speciale infraroodlampen hebben een levensduur van maar liefst 5000 uur. Deze werken middels elektromagnetische golven die door de huid worden opgenomen en in warmte worden omgezet. In tegenstelling tot traditionele warmtesystemen waarbij de warmte door de lucht wordt getransporteerd en tocht en opstijgende lucht tot warmteverlies leiden.

Screens

Een belangrijk voordeel is dat screens nauwelijks windgevoelig zijn. Het speciale screendoek weert 80% van de warmtestraling en is lichtdoorlatend zodat het contact met de buiten wereld behouden blijft. Natuurlijk is er ook screen verduisteringsdoek verkrijgbaar.

Verlichting

Verlichting onder uw terrasoverkapping is zeer sfeerbepalend. Daarom is het belangrijk na te denken over een goed lichtplan onder uw terrasoverkapping. Inbouwspots zowel in led verlichting als in 12 volt zijn mogelijk.