Reacties van klanten

Beste bezoeker,

We zouden het ontzettend leuk vinden om enkele reacties van klanten te plaatsen op de website. Laat je bericht achter middels het formulier aan de rechterzijde.

Met vriendelijke groet,

Theo Jansen

Als je het over vakmanschap hebt dan heb je het over Theo Jansen. De overkapping met een Louvredak die Theo bij ons heeft geleverd is één en al kwaliteit. Het is zeer prettig werken met hem en de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde. Dit vakmanschap heeft geresulteerd in een geweldig eindresultaat waar we zeer trots op zijn.

Theo heeft dit jaar bij ons een overkapping gemaakt. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat. Theo werkt zeer netjes en is een echte vakman.

Theo ga zo door!!

Wij dachten al langer aan een overkapping aan het huis, maar de ervaring en ideeën van Theo Jansen leidden tot het goede ontwerp van een overkapping die een geheel met de rest van het huis vormt.
De uitvoering met het goede oog voor details heeft uiteindelijk tot een mooie overkapping met een strakke afwerking geleid waar we erg tevreden mee zijn.

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie terrasoverkapping. Theo is een vakman in hart en nieren. Hij levert een mooi stuk werk. Wat ik zelf ook heel prettig vond is dat Theo heel netjes en georganiseerd werkt. Hij komt zijn afspraken altijd na en gaat niet eerder naar huis, voordat alles weer is opgeruimd.
Theo toppie!!!

Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Theo jansen en de kwalitatief zeer vakkundig afgewerkte overkapping. Een overkapping zoals deze door Theo aan onze woning is gemaakt is een aanwinst en het nodigt uit om er vaak gebruik van te maken.

Wij wensen Theo veel succes met vervolg opdrachten. Ga zo door.

Een betrouwbare en meedenkende vakman waar kwaliteit voorop staat. Verder een bijzonder aardige man met wie het goed zaken doen is. Kortom zeer tevreden tijdens het werk en met het resultaat.

Het vakmanschap van Theo heeft geresulteerd in een perfect afgewerkte overkapping. We zijn er zeer tevreden mee en dit heeft alles te maken met de uitstekende en nette werkwijze van Theo.

Via via, zijn wij in contact gekomen met Theo Jansen. Het is een vakman, welke wel de tijd neemt voor zijn werk. Bij ons heeft het allemaal wat langer geduurd dan gepland, maar het eindresultaat is helemaal naar onze zin. Ook de screens die we hebben laten plaatsen bieden veel extra comfort. Ik kan Theo aanraden als je een mooi stukje werk wil hebben.

Wij zijn zo blij met onze overkapping die Theo gemaakt heeft! Het is een echte vakman, die hoge kwaliteit oplevert. Theo denkt met je mee, komt zelf met goede ideeën en gaat met de ideeën van de klant mee. Hij heeft binnen 3 weken onze overkapping van 10,5m x 3,75m met lichtstralen e.d. perfect gemaakt.
Ik raad echt iedereen Theo aan!

Schrijf een referentie

Hebben wij een klus voor u afgerond? Dan zouden we het leuk vinden als u hieronder een referentie schrijft. De referentie zal worden geplaatst op de website.

Theo Jansen