Veel gestelde vragen

In sommige gevallen hebt u voor het bouwen van een terrasoverkapping een vergunning nodig, In andere gevallen is dit vergunningsvrij. U kunt de website van omgevingsloket.nl raadplegen of u over een vergunning dient te beschikken. (Als u daar met uw DigiD inlogt ziet u heel snel of u melding-of vergunningplichtig bent.)

Mocht u er desondanks niet uit komen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zowel de buitenzijde als de onderzijde van de overkapping en de kolommen worden met duurzame en weerbestendige oikoume Joubertpaint afgewerkt. De afmetingen van de kolommen zijn 17 x 17 cm. Om de kolom te beschermen tegen regenwater worden deze onopgemerkt vrijgehouden van de onderliggende bestrating. De dakrand wordt afgewerkt met daktrim , kraallijst of met hetzelfde materiaal als dat van de bestaande woning. Lichtstraten zijn  van aluminium kleur wit ral 9010. Op de overkapping wordt 4cm isolatie aangebracht en daarna wordt de overkapping afgewerkt met bitumen dakbedekking.

U kunt ons te allen tijde benaderen voor een vrijblijvende offerte. Daartoe komen we bij u aan huis en gaan wij in overleg met u. Op basis van dit bezoek stellen wij een offerte op met betrekking tot de locatie van de terrasoverkapping en eventuele verdere opties zoals verlichting , terrasverwarming en het model lichtstraat. Daarna wordt er een tekening gemaakt. Wij zorgen voor de planning en uitvoering van uw bouwproject.

Bij een gemiddelde twee onder een kap woning of een vrijstaande woning bedraagt de investering tussen de € 9.000,00 en € 16.000,00, afhankelijk van de grootte van de overkapping en de lichtstraat en de eventuele keuze voor terrasverwarming en/of verlichting.

Uitsluitend hout kan een naadloze aansluiting aan een bestaande woning bewerkstelligen. Met hout kan men rekening houden met de individuele details die aan uw woning zitten, zodat niet zichtbaar is dat de overkapping op een later tijdstip is toegevoegd.

Een andere vraag?

Als u nog vragen hebt kunt u telefonisch contact met ons opnemen op tel.nr. 0651674605 of neem contact op via de contact pagina.